Donateursactie

In Nijnsel gaan wij jaarlijks opzoek naar donateurs (Mensen die onze vereniging een handje willen helpen door een bijdrage te leveren).
Sinds 2011 hebben we een nieuwe opzet van onze donateursactie. We hebben een aantal pakketen samengesteld, om zo de donateurs iets terug te geven voor hun bijdrage.

Pakket 1
Een bijdrage van € 5,- per jaar
waarvoor toezending van de digitale nieuwsbrief (1x / kwartaal).

Pakket 2
Een bijdrage van € 10,- per jaar
waarvoor toezending van de digitale nieuwsbrief (1x / kwartaal) en gratis toegang tot een concert.

Pakket 3
Een bijdrage van € 25,- per jaar
waarvoor toezending van de digitale nieuwsbrief (1x / kwartaal) en gratis toegang tot twee concerten.

Woont u niet in Nijnsel, maar wilt u graag donateur worden door middel van een van de pakketten of een vrijwillige bijdrage? Dat kan!
U kunt in dat geval contact opnemen met onze voorzitter dhr. Wim Beeks via het nummer 0413-490715.